Ne možeš da pronađeš ono što ti treba? Naša automatska pretraga ti može pomoći.

Besplatan e-kurs_ WordPress za početnike-Blog Title-Ženski poslovni kutak

Besplatan e-kurs: WordPress za početnike

Koliko puta ti se dešavalo da ugledaš nečiji sajt ili blog i oduševiš se celokupnim izgledom?

Da li si se ikada pitala koja magija je iza tog bloga ili sajta, odnosno koliko je u njega uloženo da bi takav bio?

Odgovor te može iznenaditi, jer iza većine blogova i sajtova koji su te oduševili stoji vrlo moćan alat – WordPress, i postoji šansa da je osoba koja je odgovorna za taj sajt ili blog sve sama uradila. Naravno, to ne mora da znači, jer samo za WordPress postoji čitava grana zanimanja, ali ono što želim da ti kažem je da uz poznavanje nekoliko WordPress trikova i dobru temu zaista možeš da postigneš sjajan izgled sa ili bez ulaganja.E sad, Ženski Poslovni Kutak ne bi bio ŽPK (u skraćenoj formi 🙂 ) a da ne uvidi jedan mali problem koji se javio u blogerskoj-biznis zajednici, a koja se tiče ove platforme. Ono što smo mi, pčelice u ŽPK zaključile jeste to da dosta žena sa naših područja nije tehnički potkovana, što znači da WordPress na sam pomen deluje previše komplikovano, pa se iz tih razloga okreću jednostavnijim web platformama, poput Bloggera ili WordPress.com-a. Nažalost, to sa sobom vuče mnoštvo problema, poput ograničenja tema ili mogućnosti modifikovanja izgleda, nedostatak dodatnih opcija i sl.

Međutim, dobra vest je to da je WordPress vrlo jednostavan i lak za učenje. 

Štaviše, jednom kad savladaš osnove WordPress-a, nećeš više ni pomišljati na dosadne Blogger dizajne.

I najbolja vest od svega toga je upravo ono što želim sa tobom da podelim a to je … (par minuta pauze, jer dramaturgija)…

Besplatan e-kurs: WordPress za početnike je zvanično tu.

 

Znam znam, jeej, Ženski Poslovni Kutak je najbolji (malo šale nije na odmet 🙂 )

Da ne bih dalje dužila, klik na link ispod, gde te čekaju sve dodatne informacije, uključujući datum početka kursa, teme o kojima ćemo pričati, kao i način prijave.

Hop hop 🙂

 

WordPress-za-pocetnike-ekurs-Ženski poslovni kutak

Online marketar i blog lover. :) U blogging svetu je već nekoliko godina, a njene prve blogo kreacije bile su na temu fitness-a. Ne postoji ta tema o kojoj Tijana kao pravi dobar online marketar neće umeti da piše, od vođenja bloga i društvenih mreža do toga da vam pomogne kako da prepoznate buđ u stanu. :) U slobodno vreme zabavlja se uz WordPress i Adobe i kreira divne landing stranice. Uvek ima jasnu viziju i zna šta hoće. Obožava jogu i uskoro će postati instruktorka joge. Trenutno živi i radi u Beogradu, ali je u duši Lozničanka.

Comments
  • Marija Nikolić November 28, 2017 3:44 PM

    Mislim da će ovaj kurs mnogima biti od koristi. Takodje ovaj tekst je zaista inspirativan. Veliki pozdrav!

    Reply
Post a Comment